in , ,

Дневна шема: 14.11.2022 (фото)

Понеделнички велешани излезени да ги завршат своите обврски, да се прошетаат и да го искористат ноемвриското сонце. Дневното пулсирање на градот прикажано преку 15 фотографии направени од објективот на Дума.мк.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Дневна шема: 14.11.2022 (фото)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новиот биогравски историски Филм со наслов Пророк

Жените одлучија, на мажите е да послушаат. 15 познати мажи кои дефинитивно треба да „пуштат“ брада