in , , , ,

Џо има џиновски алат, поголем од неговата подлактица. А сега ќе направи скулптура од него и ќе го покаже на неговите пријатели

Џо има џиновски алат, поголем од неговата подлактица. А сега ќе направи скулптура од него и ќе го покаже на неговите пријатели

Џо има проблеми со неговиот алат, луѓето многу пати „зјапаат“ во него и најчесто мислат дека е возбуден. Па по изгледот, сосема го разбираме проблемот.

За да го видите видеото кликнете на наредниот линк: Џо има џиновски алат

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Сите стадијони за во светцкото во Катар на една слика

АНКЕТА: Дали е потребна Македонска Фејсбук група за најгледани Топ 10 Кино филмови во Америка?