in , , , , , ,

СЛИКИ СЛИКАНИ ВО ПЕРФЕКТНО ВРЕМЕ – 3 ДЕЛ

0

За да ја видите галеријата кликнете на наредниот линк: СЛИКИ СЛИКАНИ ВО ПЕРФЕКТНО ВРЕМЕ – 3 ДЕЛ

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Една доза на Носталгија – 1ДЕЛ

Дланките ви даваат предупредувачки знаци: Што значи ако ви се тресат рацете, ви се кршат ноктите или менуваат боја?