in , ,

Сите стадијони за во светцкото во Катар на една слика

0

Доколку ги немате видено од птичија перспектива ова е добра шанса, погледнете ги:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Беквалац запросена, одговорот е „ДА“

Џо има џиновски алат, поголем од неговата подлактица. А сега ќе направи скулптура од него и ќе го покаже на неговите пријатели