in , , , ,

Беквалац запросена, одговорот е „ДА“

Пејачката добила понуда која не можела да ја одбие. Наташа Беквалац и покрај тоа што трипати се разведе, не ја изгуби вербата дека ќе ја пронајде вистинската љубов.

Овој пат атрактивната пејачка преку Инстаграм доби понуда која не можеше да ја одбие. Еден од нејзините следбеници ја запроси Наташа, а таа веднаш кажа „ДА“.

Од ден на ден почнав да верувам дека ти си мојата сродна душа, не се разведов како тебе, но секоја врска ме оштети, затоа мислам дека е најдобро да ти верувам тебе, ти да се согласиш и како спој на два баксузи можеби ќе се тргне ова проклетство што очигледно ни е фрлено, гласи пораката со дијамантски прстен.

Наташа, очигледно, не можела да остане имуна на ваквата порака, па позитивно одговорила. Четврта среќа… ДААА!, напиша пејачката.

Извор: duma.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 13.11.2022

0

Сите стадијони за во светцкото во Катар на една слика