in , , ,

АНКЕТА: Дали е потребна Македонска Фејсбук група за најгледани Топ 10 Кино филмови во Америка?

Пред много години бев активен на Балканот преку еден Српски и Словенски портал каде што ствав Американскиот Бокс Офис на Топ 10 најгледани филмови во Америка заедно со сето инфо за секој Филм. Тоа така беше повеќе 2 години па сега планирам да се вратам со ова рубрика, па по тој повод отворив група која ќе виде стрикно за таа тема. Доколку сакате да се зачлените во оваа група кликнете на следниот линк: Американскиот Бокс Офис на Топ 10 најгледани филмови во Америка

Доколку сакате гласајте на ова Анкета:

Дали е потребна Македонска Фејсбук група за најгледани Топ 10 Кино филмови во Америка?

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Џо има џиновски алат, поголем од неговата подлактица. А сега ќе направи скулптура од него и ќе го покаже на неговите пријатели

Мартин “Сакса” Саздов од Свети Николе стана светски шампион во Dota 2