in , ,

Топ Ган Меврик е филмот со најголема заработка за 2022 година

Филмот Топ Ган Меврик успеа да освои нај големата Кино публика во 2022 година во сите држави. Тој и пред премиерата се сметаше за филм кој би требало да привлече голем интерес кај Кино гледачите. Негова заработка на светцко ниво изнесува $1,486,657,763 милијарда Американски долари. Целосната топ листа на нај гледани филмови за 2022 година можете да ја видите на наредниот линк: Топ листа на најгледани филмови за 2022 година

Top Gun: Maverick | NEW Official Trailer (2022 Movie) – Tom Cruise

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Влезете во најновата Фејсбук група: Топ 10 најгледани кино филмови во Америка

Астро љубов: Негативни особини на хороскопските знаци во врска