in , ,

Дневна шема: 11.11.2022 (фото)

Викендот започнува, велешани уживаат на есенското сонце. Преку 16 фотографии прикажано денешното пулсирање низ улиците во Велес.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Дневна шема: 11.11.2022 (фото)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Како да препознатете дека кучето има намера да ве касне?

Влезете во најновата Фејсбук група: Топ 10 најгледани кино филмови во Америка