in , , ,

Доколку некого сакате вистински да го запознаете, поставете му ги овие прашања

Се двоумите дали треба повеќе да се поврзете со некој со којшто неодамна сте започнале пријателство? Поставете му ги овие прашања коишто ќе Ве одведат до најдлабокото и ќе ги дознаете клучните работи:

1. Која беше најлошата фаза во твојот живот?

2. Што би направил/а доколку на твоите родители не им се допаѓа твојот партнер/ка?

3. За кои работи си најблагодарен/на?

4. Дали попрво би сакал/а да добиеш на лотарија или да работиш нешто во коешто ќе уживаш?

5. Што те мотивира да работиш напорно?

6. Која е најспонтаната работа којашто си ја направил/а?

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Неодоливи модни парчиња кои што се инспирација од природата

Вест која нема да им се допадне на трудниците: Не смеете да пиете кафе