in , ,

Дневна шема: 08.11.2022 (фото)

Есенско руво на крошните од дрвјата и дрворедите во Велес додека температурите и во денешниот ден пријатни за излегување надвор од домот. Сонцето главна причина за големиот број на сограѓани на улиците во нашиот град. Дел од нив ги долови нашиот фотографски објектив.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Дневна шема: 08.11.2022 (фото)

Извор: duma.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 08. ноември

Колку навистина трошат електричните автомобили?