in , , ,

ФОТО: Даљинското :)

Видите ја далгата на сликата:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Со еден потег ги воодушеви сите: На Маја Беровиќ и понудија 200 евра на настап, а таа ги одби (фото)

Осум златни правила за здрав имунитет