in , , , ,

Со еден потег ги воодушеви сите: На Маја Беровиќ и понудија 200 евра на настап, а таа ги одби (фото)

Пејачката Маја Беровиќ ги воодушеви фановите на нејзиниот настап кога не сакаше да земе пари од едно момче.

Познато е дека пејачите „живеат од бакшиш“ кои понекогаш достигнуваат и вртоглава сума, но овој пат Маја Беровиќ покажа дека, како што вели и самата, не сака да зема пари од обожавателите.

Остатокот на текстот можете да го прочитате на наредниот линк: На Маја Беровиќ и понудија 200 евра

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 07. ноември

ФОТО: Даљинското :)