in , ,

Пејачката нема силикони, ама затоа има „мешалка“ во колкови: Вака тверкува и „меша“ Милица Тодоровиќ (ВИДЕО)

Милица Тодоровиќ е една од ретките на естрадата која не вградила силикони во градите. „Ми велат: Ајде Милице, ние ќе ти платиме за едниот силикон, а ти снајди се за другиот. Еден клавијатурист кој со години работи со мене еднаш ми рече:  Милице, стави нешто ситно во тие гради за во деколтето да заличиш на нешто. Се смеам на тоа“ – изјави пејачката за српски Информер.

За да ги видите остатокот кликнете на наредниот линк: Пејачката нема силикони, ама затоа има „мешалка“ во колкови

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневна шема: 03.11.2022 (фото)

Дневен хороскоп за 04. ноември