in , ,

Дневна шема: 04.11.2022 (фото)

Фото објективот на Дума.мк денеска ги регистрираше следниве фотографии низ велешките улици.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Дневна шема: 04.11.2022 (фото)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дали брашното има рок? Еве како да знаете дали е расипано

Имате грчеви и лошо расположение: Веројатно имате недостаток на овој минерал