in , ,

Дневна шема: 03.11.2022 (фото)

Насмеани лица низ велешките улици. Дневното пулсирање на градот прикажано преку 20 фотографија.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Дневна шема: 03.11.2022 (фото)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: ДОБРИ ТИПКИ СО НАОЧАРИ – 4 ДЕЛ

Пејачката нема силикони, ама затоа има „мешалка“ во колкови: Вака тверкува и „меша“ Милица Тодоровиќ (ВИДЕО)