in ,

5 знаци дека вашата врска е многу вредна

Здравите врски се најважните доблести во нечиј живот. Еве 5 знаци дека вашата врска е многу вредна и нетоксична:

  1. Кога зборувате, тонот на зборување е секогаш со огромна доза почит за другиот. Дури и во тешки ситуации нема срам или кажување на погрдни зборови спрема другиот.
  2. Двајцата ја знаете важноста на емоционалната интелигенција и секој ден пробувате да сте подобри.
  3. Двајцата можете да давате и да примате критика без некои задни чувства.
  4. Можете да се впуштите во многу длабоки разговори за теми кои ви значат, ве болат или се многу срамни без да се чувствувате критикувани.
  5. Двајцата ги согледувате вашите грешки и активно пробувате да не ги повторувате.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Смешни и слатки моменти со коишто се соочиле ветеринарите

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 62 ДЕЛ