in , ,

Оргиналот во споредба со мојот микс: Backstreet Boys – Everybody

Накако ми наликува миксот дека е подобар од оргиналот, мене барем така ми наликува, сепак секој има различен вкус. Испод во двете видеа можете да направите споредба:

1.Backstreet Boys – Everybody (Backstreet’s Back)

2.Backstreet Boys – Everybody (DJ Ljupce1982 MIX)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Кул парада на забавни и комични слики – 1ДЕЛ

Природен лек: Чај против опаѓање на косата