in , ,

Дневна шема: 31.10.2022 (фото)

Главните улици на градот место за средби на сограѓани коишто долго не се виделе. Впечатлива е глетката на гушкање што нечии ден го прави многу поубав од останатите.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Дневна шема: 31.10.2022 (фото)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Неверојатни шеги коишто ќе го насмеат секој интроверт

0

Кул парада на забавни и комични слики – 1ДЕЛ