in , ,

Мој микс кој успеа од 600 прегледи да стаса до 10 илјади прегледи за неколку месеци

Миксот за не много долг временски период од 600 и нешто прегледи успеа да ја достигне фамозната 10 илјади цифра. Јас мислам дека тоа не е случајност за тоа што миксот навистина добро звучи и вреди. Слушнете го испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневна шема: 28.10.2022 (фото)

Најдобрите совети за Вашата ментална хигиена