in , , , ,

Сопруг споделува смешни причини зошто неговата жена му се лути

Браковите често знаат да бидат предизвикувачки, се претпоставува дека треба да знаете како да се однесувате со Вашиот партнер/ка, а Вие не секогаш ги знаете инструкциите. Сопруг споделува смешни и драматични причини зошто неговата жена често збеснува:

1. „Отидов на горниот спрат во куќата без да ѝ најавам.

2. „Маж на телевизија ја изневери неговата жена“.

3. „Не знаев дека ќе се ослободи поблиско место за паркирање“.

4. „Имаше гужва во сообраќајот“.

5. „Не сакав да ја продадам куќата и да купам нова којашто не можеме да си ја дозволиме“.

6. „Направив мала бучава кога се сопнав“.

7. „Во нејзините соништа бев навистина злобен“.

8. „Не можев да ги одговорам нејзините 6 прашања наеднаш“.

9. „Го уништив креветот бидејќи седев на него“.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 28. октомври

Оваа храна може да ви помогне да ја намалите главоболката