in , ,

Дневна шема: 27.10.2022 (фото)

Фото објективот на Дума.мк денеска ги регистрираше следниве фотографии низ велешките улици.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Дневна шема: 27.10.2022 (фото)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

5 изненадувачки работи забележани во природата

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 60 ДЕЛ