in , ,

Дневна шема: 26.10.2022 (фото)

Велешани максимално го користат сончевиот ден. Дневното пулсирање низ улиците во градот прикажано преку 20 фотографии.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Дневна шема: 26.10.2022 (фото)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Интересни фотографии коишто ќе Ве натераат да ги погледнете повторно

Дневен хороскоп за 27. октомври