in , , ,

Кога сте маестро во својата работа много луѓе може да ви завидуваат

Не е лесно да си во некоји работи број еден, па со тоа успехот носи негатива за тоа што постојат луѓе завидни кој им е криво поради тоа што се издвојувате и сте по успешни од нив. Тоа може да се нарече последица од сечији успех, но за тоа бидете цврсти и понатакај упорни во својата работа, а оние што не не сакаат поради таа причина и понатакај нека не не сакаат. Горге Давид вели доколку се откажете од свои желби и зацртани цели е исто како да сте се откажале од својот живот. Толку

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 26. октомври

Филозофски прашања за размислување во потрага по вистината