in ,

Работи за кои незрелите луѓе мислат дека се „знаци на зрелост“

„Многу си зрел за твоите години“, често слушана фраза. И додека сите се стремиме кон точката на зрелост, малкумина го рабираат значењето на тоа што значи да се биде зрел. Зрелоста не се појавува со годините, ниту пак со финансиска стабилност. Човека станува зрел преку образование, убаво воспитување и искуство. Некои од работите за коишто незрелите луѓе ги користат придавките „смешни и глупави“, се всушност спротивното.

За да ја видите листата кликнете на наредниот линк: Работи за кои незрелите луѓе мислат дека се „знаци на зрелост“

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Главна мотивација за мојите креацији е дискотеката Музеј од Зрењанин во Србија

8-те правила на Карма