in , , , ,

Главна мотивација за мојите креацији е дискотеката Музеј од Зрењанин во Србија

Слушајќи го Диџејот пред повеќе години во Дискотеката Музеј во Зрењанин во Србија добив желба еден ден и јас да миксам Музика. Заедно со мојите две братучетки на роденденот на едната си поминавме на танц сцената прекрасно, и можам да кажам дека ми остана прекрасно сеќавање. После толку години измиксав еден Хит кој го слушнав во дискотеката Музеј кој ми остави најголем впечаток. Се работи за Хитот на хрватската група Колонија со наслов Руке у Зрак. Токму денес го измиксав, а вие слушнете го миксот во видеото испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 25. октомври

Работи за кои незрелите луѓе мислат дека се „знаци на зрелост“