in , , ,

ВИДЕО: Хитот кој Љубиша го доживеа на одмор во Грција

Ова година јас, сестра ми и мајка ми заедно со Стојче бевме на одмор во Грција. Па кај што бевме имаше во близина Ајодром кај што летаа авиони и Звезди кои се сликаа на плажата. Ех тоа беше мој доживјај исто како во овој хит на БОБ кој направив МИКС од него. Слушнете го:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

На кој начин ја саботираме љубовта во нашата врска?

Дневен хороскоп за 24.10.2022