in , , ,

Комплименти кои можат да ги кажат само злобните луѓе

Комплиментите се дел од нашето секојдневие и често ни го разубавуваат денот, но има луѓе коишто не знаат како да ги користат. Дали некогаш Ви се случило некој да ви каже нешто убаво, а веднаш потоа да додаде нешто со што ќе се почувствувате навредени? Погледнете дел од овие „смешни“ комплименти и сетете се како сте возвратиле на истите. 

За да ја видите листава кликнете на наредниот линк: Комплименти кои можат да ги кажат само злобните луѓе

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: 2 минути :)

Зошто не треба да го бакнувате вашето куче во уста?