in , , , ,

ВИДЕО: Овој микс и видео запис се така направени да ви протечат солзи од смеење, слушнете го

Лично хитот од Ев со наслов Тамбурајн ми се допадна пред повеќе години па наумив да направам нешто што е итересно а и забавно за слушање и сето е така организирано да ве расположи и да ви протечат солзи од смеење. Финалниот видео запис можете да го видите испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 знаци дека се плашите од тоа некој да Ве напушти

ФОТО: Добри девојки во долна облека – 1ДЕЛ