in , , , ,

Мој најнов Sims 4 гејмплеј: Како да ја управите работата со бившата жена

Ова е итересен мој гејмплеј со мој коментар во позадина. Погледнете го испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

СЛИКИ ОД КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ ЖИВОТНИ – 19 ДЕЛ

ВИДЕО: Другу си хтео то ниси смео, слушнете го мојот микс од Фанки Џи