in , , , ,

Мој микс кој успеа да достигне над 9,6 илјади прегледи на Јутуб

После неколку години овој микс и видео почна да ме изненадува, од кога почна да расте цифрата нагло на прегледи. Ова цифра ја достигнуваат само подобри Јутубери, а јас припаѓам во средните или мислите вие подруго. Сакам да се заблагодарам на сите који ме следат на Јутуб и који слушаат моји миксови што ме прави да бидам уште поквалитетен Диџеј, благодарам на сите. Испод можете да го погледнете миксот.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 22.10.2022

Интересни факти коишто ќе Ве изненадат