in , ,

Дневна шема: 21.10.2022 (фото)

Дневно пулсирање на градот, велешани уживаат во сончевиот ден.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Дневна шема: 21.10.2022 (фото)

Извор: duma.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 начини како да бидете подобар пријател

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 22.10.2022