in ,

8 показатели дека добро Ви оди во животот

Во денешницата, заслепени од многуте светкави работи, многу често размислуваме дека нешто ни недостасува. Мислиме дека ако не поседуваме некои работи или не можеме да си дозволиме некои искуства, нашиот живот и не е толку добар. Често забораваме да се радуваме на нештата кои вистински значат. Еве 8 показатели дека Ви оди добро во животот:

  1. Имате покрив над главата.
  2. Јадевте денес.
  3. Имате чиста вода за пиење.
  4. Имате добро срце.
  5. Им посакувате само добрина на другите.
  6. Некој се грижи за Вас.
  7. Вие сте физички здрави.
  8. Имате чиста облека.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Југословенска љубов: Милена Дравиќ и Драган Николиќ ги поврзал филм

Што навистина се случува со вашето тело кога ќе престанете да пушите: Здравјето се подобрува од час во час