in , , , ,

Јутуб не ги смета веќе повеќе кратните прегледи од вашата ајпи адреса или од вашиот профил на вашите видеа

Јутуб не ги смета веќе повеќе кратните прегледи од вашата ајпи адреса или од вашиот профил на вашите видеа. Тоа го приметив дека ги трга и брише на неколку наврати на моји видеа кога повеќе кратно ги отварав. Мислам дека е тоа сосема океј така да ќе треба да се навикнеме на овој новитет на најпознатата видео платформа во светот.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Најновиот Sims 4 гејмплеј на Љубиша

Ролинг Стоунс по 18 години издаваат нов албум?