in , , , ,

Југословенска љубов: Милена Дравиќ и Драган Николиќ ги поврзал филм

Многумина велат дека таквите љубови никогаш не завршуваат и дека нивната сè уште живее низ сè што правеле и кажале еден за друг

Милена Дравиќ и Драган Николиќ ги поврзал филм. Тие се запознале на снимањето на „Хороскоп“ во 1969 година, а две години подоцна, во последните денови од декември 1971 година, се венчале за време на снимањето на филмот „Како су се волеле две будале“.

Останаиот дел од текстот ќе го најдете на наредниот линк: Југословенска љубов

Извор: duma.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 показатели дека растете

8 показатели дека добро Ви оди во животот