in , ,

Најновиот Sims 4 гејмплеј на Љубиша

Единтвено што нешто што би си замерил во ова видео е тоа што неколку пати псуев. Гејмплејов можете да го погледнете во видеото испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневна шема: 19.10.2022 (фото)

Јутуб не ги смета веќе повеќе кратните прегледи од вашата ајпи адреса или од вашиот профил на вашите видеа