in , ,

Дневна шема: 19.10.2022 (фото)

Фото објективот на Дума.мк денеска ги регистрираше следните фотографии низ улиците во Велес. За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Дневна шема: 19.10.2022 (фото)

Извор: duma.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Фармерки „Левис“ стари 140 години продадени за неверојатни 87.400 долари (фото)

Најновиот Sims 4 гејмплеј на Љубиша