in ,

Внука на Тито на денешен полни 54 години и е роденден

Саша Броз која е внука на Тито е родена 1968 година на 19 Октомври а денес и е роденден и полни 54 години. Таа вели дека дедо и бил некој кој ниту еден од сегашната популација не му е до колена. Исто така таа спомна дека не може да ги разбере денешните хејтери кои зборуваат и го кудат дедо и, кој бил позитивна и ведра личност.

Погледнете ги сликите испод од Саша Броз и дедо Тито:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Во Македонија постојат 4 пејачки кои можат да се носат со Дуа Липа и други светски пејачки

Детски прашања кои се вистинска комедија