in , , , , ,

Ќе ве насмее до солзи – скулптури од смешни пози на животни

Уметник од Јапонија стана хит на социјалните мрежи откако објави слики како прави скулптури од смешни пози на животни. Тешко е да се констатира кое од кое е посмешно – дали самата слика или истоимената скулптура. Погледнете и самите, задржете ја насмевката, а ако е можно и одлучете се за посмешното од двете.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: скулптури од смешни пози на животни

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 18. октомври

10 работи коишто треба да ги прифатите за да си го олесните животот