in , , ,

Македонките седми во Европа по гледање порно филмови

Според новото истражување на најпознатиот порно сајт „Порнхаб“, жените од Македонија доста сакаат филмови за возрасни.

Имено, листата покажува од кои десет европски земји жените најмногу уживаат во гледањето порнографија. На оваа страница жените од Црна Гора, Хрватска, Босна и Херцеговина, Словенија и Унгарија најмногу бараат филмови во кои жените разменуваат страсти со жени.

Исто така, објавена е листа на жени кои гледаат најмногу порно во Европа: За да ја видите листата кликнете на наредниот линк: Македонките седми во Европа

Извор: republika.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Жена ми ми призна дека била во свингерски клуб со шефот

Дневна шема: 17.10.2022 (фото)