in , ,

Жена ми ми призна дека била во свингерски клуб со шефот

Ми пријде некој човек и ми ече дека бил во свингерски клуб со жена ми, нивниот шеф и со уше некој колега од работа. Бев толку збунет што не знаев што да речам.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Жена ми ми призна

Извор: republika.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 58 ДЕЛ

Македонките седми во Европа по гледање порно филмови