in , , , , ,

ФОТО: Уметност со чепови од пијалоци е процес на еден креативен начин на пиење

Уметност со чепови од пијалоци е процес на еден креативен начин на пиење. За да бидат готови овие ремек дела беа потребни 2 ипо години за да се дојде до потребните чепови. За да ги видите потретите кликнете на наредниот линк: Уметност со чепови

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 57 ДЕЛ

„Лекарите ми рекоа дека можеби никогаш повеќе нема да одам”- Орландо Блум проговори за тешкиот период во животот (фото)