in , , , ,

СЛИКИ СЛИКАНИ ВО ПЕРФЕКТНО ВРЕМЕ – 2 ДЕЛ

За да ја видите галеријата кликнете на наредниот линк: СЛИКИ СЛИКАНИ ВО ПЕРФЕКТНО ВРЕМЕ – 2 ДЕЛ

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Еден видео доказ дека Ристо Бомбата беше на времето цар

АНКЕТА: Дали Ристо Бомбата е нај комичниот Пејач и Артист во историјата на Мекедонската Музика?