in , , , ,

Еден видео доказ дека Ристо Бомбата беше на времето цар

Текстот од овој хит е тотално откачен а исто така и изведбата. Погледнете го сето тоа во видеото испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 16.10.2022

СЛИКИ СЛИКАНИ ВО ПЕРФЕКТНО ВРЕМЕ – 2 ДЕЛ