in ,

АНКЕТА: Дали Ристо Бомбата е нај комичниот Пејач и Артист во историјата на Мекедонската Музика?

Тој со свои песни беше на времето по комичен според мене и од К15, така да гласајте на оваа Анкета:

Loading poll ...

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИКИ СЛИКАНИ ВО ПЕРФЕКТНО ВРЕМЕ – 2 ДЕЛ

Внимавате на секој залак, а сепак не ви оди? Оваа е (навидум здравата) храна заради која никако не успевате да ослабнете