in , , , ,

ФОТО: Уметност во природата

Пред неколку години овие ремек дела настанаа и беа создадени и ставени на Блогот со име Monsieur Планета. Christophe Guinet е име на Францускиот уметник, а на наредниот линк можете да ги видите: Уметност во природата

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ВИДЕО: Снимка во боја од Лондон 1930 година

СЛИКИ ОД КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ ЖИВОТНИ – 18 ДЕЛ