in , , ,

Според DJ Ljupce1982 Ова е најдобрата композиција за 2022 година

Според DJ Ljupce1982 Robert feat Lara – Jas protiv celiot svet е најдобрата композиција за 2022 година. Јас мислам дека многумина експерти го имаат истото или слично мислење. Се работи за песна која има добар ритам и мелодија а и видео запис прекрасен. Слушнете го сето тоа во видеото испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ВИДЕО: Гејмплеј од најновата Планет Костер Конзол Едишен Плејстејшен 4 игра

Дневна шема: 14.10.2022 година