in , , , ,

СЛИКИ ОД КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ ЖИВОТНИ – 18 ДЕЛ

Ова се едни од по комичните слики од нај забавните и комични животни, погледнете ги на наредниот линк: СЛИКИ ОД КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ ЖИВОТНИ – 18 ДЕЛ

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Уметност во природата

ВИДЕО: Калифорнија 1952 година снимка во боја од Холивуд