in , ,

Дневна шема: 14.10.2022 година

Дождливото и тмурно време, денеска, причина за малиот број на граѓани кои можеа да се сретнат на улиците во Велес. Некој од нив ги регистрираше објективот на Дума.мк. За да ја видите галеријата кликнете на наредниот линк: Дневна шема: 14.10.2022 година

Извор: duma.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Според DJ Ljupce1982 Ова е најдобрата композиција за 2022 година

Велешанец освои сребро на IV Балканска олимпијада по физика