in , , , , , ,

ВИДЕО: Снимка во боја од Лондон 1930 година

Нај веројатно снимката е преработена со нај нова видео технологија. Погледнете го видеото испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Не претерувајте: Колку често треба да ја миете косата?

ФОТО: Уметност во природата