in , , , ,

ВИДЕО: Калифорнија 1952 година снимка во боја од Холивуд

Видео снимано во Калифорнија 1952 година поточно во Холивуд. Ова е најверојатно преработена снимка од црно бела во боја, погледнете ја снимката испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИКИ ОД КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ ЖИВОТНИ – 18 ДЕЛ

ФОТО: Куќата и шоферот :)